Fin helg og aktiv uke i vente

1

februar 15, 2010 av Audun Hansen

Jeg varmet opp til helga med quiz på Fina’n i Nordre Odalen. Sammen med de ferske nord-odølinga Thomas og Hedda, startet vi opp laget Møkkfølje for et par uker siden. Meget fin innledning til helga. I helga gikk sikkert mange på ski i det fine været, sikkert ikke dumt det heller, men vi valgte heller å invitere til Elvisbrunch, og det er faktisk ganske så ålreit å sitte inne og la sola varme deg på ryggtavla med en kald en i hånda. Anbefales. Nå er det jaggu ny uka. Tida flyr når du bor i odalen. Denne uka skal vi sette på oss trugene og sette snuten inn mot Oslo. By:larm sparkes i gang på onsdag og 400 konserter, 25 scener og en drøss med kule foredrag venter på oss. Det blir stas! Skader heller ikke at Karl Bartos (Kraftwerk) kommer og skal snakke om tiden som robot.

Hver dag under By:larm skal det blogges hardt. Det bli statusrapporter om hva som var bra/dårlig, hva som kommer til å bli bra og alt annet som vi føler et behov for å dele med dere. Izakaya Heartbeat og Jens Carelius som spilte på Audunbakken i fjor skal spille opp til flere ganger og anbefales selvfølgelig. Kanskje vi booker et nytt band til Audunbakken 2010 over en kald en på en bar? Tiden vil vise, så følg med.

Reklamer

En tanke om “Fin helg og aktiv uke i vente

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: