Dag 1 er over

3

februar 19, 2010 av Audun Hansen

Akkurat kommet «hjem» til hotellet. Merkelig det der med hva man har planer om å se gitt. Klarte meg ganske bra i dag, men noe falt ut og noe kom inn.

Som nevnt, så hørte jeg først på Karl Bartos, og jeg må si det var ganske så interresant å høre han snakke om LYD. Så var det konserter. Først ut var Masselys. Medlemmer i fra 120 Days og Salvatore. I Utgangspunktet et spennende prosjekt, men det var i og for seg skuffende. Groovete og suggerende, men vokalopplegget var hovedproblemet. I store deler minnet det meg hele om Peters And Pete. Hadde Peters And Pete hatt et band, så hadde det hørtest sånn. Bare litt bedre.

Neste band ut, Chrome Hill. Jørgen Munkeby spiller saks sammen med en gitarist, trommis og kontrabassist. Veldig spennende, og et band jeg skal fortsette å følge. Absolutt.

Da bar det til teltet og Lady Moscow spilte opp til dans, Så kun et kvarter, men det er null tvil om at det er et meget bra liveband. Balkansk moro var det.

Og så til høydepunktet. Kitchie Kitchie Kee Me-O. Hadde ikke sett dem før og det finnes ikke noen lydspor fra dette bandet på nettet, så vidt jeg har sett, men herregud. Så inni granskauen hvor bra det var! Bandet består av tidligere medlemmer i fra Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps, så det er ikke nybegynnere vi har med å gjøre her akkurat. Jeg har alltid vanskeligheter med å beskrive, men dettte var en av de konsertene som gjør meg forferdelig glad og ivrig på å booke dem et visst sted. Jeg har ikke ord. They blew me away som dem sier. Makan til feit hypnotiserende voodoo av afrikansk blues, soul og rå energi har jeg aldri sett et norsk band fremføre. Lenge til du får se dette bandet på en såpass liten scene som Villa, for å si det sånn. Det var ikke noe vits i å se flere band denne kvelden. Helt fantastisk.

Snakkes i morra.

Reklamer

3 tanker om “Dag 1 er over

 1. Ole Torstein sier:

  Lokal nerding fra ole.
  Hvis jeg ikke tar feil så er jo også Torstein Lofthus fra Shining, der også Jørgen Munkeby spiller, med i Chrome Hill, og han er jo et navn verdt å nevne.
  Og den andre tingen er jo at Kitchie Kitchie Ki Mi-O er jo egentlig MMC, bare at Frode Jacobsen spiller bass.
  Forøvrig kul artikkel, og jeg blir så glad hvis dere bokker Kitchie Kitchie Ki Mi-O til audunbakken!!!

  • Audun Hansen sier:

   Angående Chrome Hill, så har du helt rett i at det er ett navn som bør nevnes. Angående Kitchie, så er det jo medlemmer i fra de tre banda jeg nevnte så, det er ikke «bare» en videreføring av MMC. Men dette er nerding som du er inne på :) Det er musikken som teller. Skal også sies at promillen var litt høy når disse ord ble skrevet. Det samme gjelder forsåvidt også nå :)

 2. Ole Torstein sier:

  Nei, det er jo sant da. Men det er tydelig at de trekker linjer fra den musikken de lagde på Histamin videre til den musikken de lager nå. Trommis Bezhad sammenlignet jo nettop Kitckie Kitchie Ki Mi O med en akustisk konsert MMC hadde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

 • 70,261 hits
%d bloggere like this: