The true benefits of being an indian.

2

februar 20, 2010 av Mårun

Det er flere dager siden de forsvant. Det merkes, men savnet er ikke spesielt stort. Jeg ser ut på gjerdestolpen hvor de lusket seg forbi de siste ukene. Alt der ute er tilsynelatende som før, bortsett fra at et skikkelig snødriv har satt inn. Det er uansett ikke på grunn av været at de ble borte, for været har vært verre flere ganger tidligere i vinter.

Om jeg bare hadde våget meg opp på taket for å få flytta den nye TV-antenna vår fra grinda ut til jordet, og opp i en posisjon som hadde vært noget mer gunstig hadde de nok kommet tilbake. Alle disse håpløse drittkanalene som så å si ikke sender annet enn reklame for slankeprodukter i pulverform, sunn og selvfølgelig ENKEL mat og hvitevarer på salg. Det hender jo at det er et og annet program mellom slankepausene. De handler stort sett om en sint kokk eller ei feit kjærring som skal bytte plass med ei tynn ei for å se hvem som lever lengst, eller en noksagtkjendis som lever av å drikke sjampis som har fått tre andre ubetydeligheter på middagsbesøk i sin treroms til like mange millioner et sted i Oslo med et hipt «terasse» eller «allé» -navn knytta opp til et i tidligere tider ikke så hipt bydelsnavn.

Vel, det kunne ikke bry meg mindre, for det er OL og man trenger bare en kanal her på bruket ut denne og kommende uke. Og mellom OL-sendingene kan man jo lese om Odalens utsendte på bylarm i hovedstaden og samtidig undres, og glede seg til å se hva de finner av interesse. Hva eller hvem finner veien til årets Audunbakkenfestival? Saken er utvilsomt uansett i de beste hender. Det blir i hvert fall ikke Lise Karlsnes, gudskjelov. Jeg drømte forresten om frokostjammen i natt og fikk satt opp en slags settliste. Håper det er ok Silje og Audun, at jeg også er med og booker og styrer litt om nettene. Jeg lover at det i hvert fall ikke skal bli dyrt, og stjernenykker det får Morten- Aabel og Harket ta seg av. Lykke til videre på larmen og velkommen hjem til Finaquiz neste uke.

We love odaln!

Reklamer

2 tanker om “The true benefits of being an indian.

  1. I’m the only real indian in Odal. Cherokee 50% and Viking 50%.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: