Skal, skulle, ville, har gjort, fikk ikke gjort blues

1

mars 16, 2010 av Mårun

På søndag skulle jeg så gjerne ha vært på no greier på skytterhuset, (sorry Stig). Jeg skulle også ha svart på en mail fra sistnevnte, og akkurat nå skulle jeg ha malt ferdig taket på det ene gjesterommet oppe så jeg snart kunne kommet igang med det andre. Jeg skulle ha forberedt litt til middag så kona fikk seg en matbit ved hjemkomst seinere i kveld. Jeg skulle også ha skifta strenger på, og stemt opp tre gitarer, en mandolin og en lap steel foran morgendagens spillejobb i Oslo med Roger Græsberg And The Anti Music Bonanza. For øvrig Audunbakkens mestspillende band, både til frokost og kvelds. Jeg skulle jaggumeg også ha vært ute og henta litt ved, for kassa er tom, og det er snart så det slokker bak glasset i stuepeisen her.

Jeg skulle ha samla sammen noen mikrofoner, for folka på Verkstedet i Oslo har blitt rundstjælt og hakke så mye som en liten mygg igjen. Jeg skulle også ha irritert meg grønn over at det er så mye dritmusikk over alt, men det har jeg i hvert fall ikke tid til. Forresten så skulle jeg virkelig ha lest noen aviser og oppdatert harddisken litt foran neste quizkveld så vi ikke detter nerri sumpa på sisteplass igjen, for den nest siste plassen var en stor seier for oss.

Jeg skulle ha rødda i stua og fått unna panteposene fra helgas dugnadslag og jeg skulle ha kløpt tottelottneglene mine og tatt fram klær til aktivitetsdagen med unga på jobben i morra. Alt detta hadde jeg sikkert også fått gjort hvis det ikke hadde vært for den fantastiske oppfinnelsen youtube. Tidenes propagandaverktøy til bruk for å lære folk litt verdenshistorie, le av noen snutter med fulle folk og rare dyr, eller fastslå en gang for alle hva «ekte» betyr når man snakker om musikk. Om du trudde det var Donkeyboys, Lady GaGa eller Thomas Dybdahl så får du setta deg i skammekroken og tenke litt til før du klikker på følgende link.

http://www.youtube.com/watch?v=bsMpHHSLSlc

Reklamer

En tanke om “Skal, skulle, ville, har gjort, fikk ikke gjort blues

  1. Redaksjonen sier:

    det er litt morsomt at dere faktisk er «mann og kone»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: