Performance på Sørlandet

Legg igjen en kommentar

mars 20, 2010 av guroURO

Etter hektiske og lange dager i NewFashionRockers med å få ferdig forestillinga GIVE IT UP! bar det rett til Sørlandet for å  undervise på Agder Folkehøgskole i Søgne (ved kysten vest for Kristiansand). Jeg var elev her 2004-2006 og dette er andre gangen jeg er tilbake for å undervise. Jeg merker at jeg er veldig ferdig med folkehøgskole-stadiet etter to år på samme skole, men det er artig å være på besøk, treffe lærere og kjenner jo at je føler mæ som heme.

Anne Synnøve, også med i NewFashionRockers, og jeg har undervist billedkunst/foto-elevene i performance. Elevene jobber stort sett i det 2 dimensjonale formatet, altså med maleri, foto, grafikk og tegning, men sammen med oss fikk de i oppgave å jobbe med det 3 dimensjonale. Installasjon, improvisasjon, performance, tid, rom, objekter og bevegelse har vært overskrifter og alle elevene viste til slutt resultatet av 3 dagers egetarbeid.

Performance er vanskelig å sette finger´n på, det kan være så mangt, og jeg skal ikke prøve å definere hva det er akkurat her, men det var spennende å teste ut ulike oppgaver og se hva elevene fikk til. Sjøl om de syntes det ofte var litt rart eller utfordrende gikk det veldig bra. En fantastisk gjeng var de!

Det er like mye snø og gammel vinter her som i Odal´n, Sørlandet bruker jo å være litt tidligere ute, men ikke i år, nei. Nå skal jeg straks inn til Kristiansand en liten tur, i morra til Oslo med toget og så hemmat tel Odal´n et par da´ar. Men så på tirsdag bærer det til Amerika. Fra det ene til det andre altså. Men det er artig!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: