Stockholm elsker Audunbakken

1

april 13, 2010 av Audun Hansen

Hele Audunbakkenstyret var som kjent på businesstrip i Stockholm i helga. Det var så gøy og vellykket at vi ble reint vemodige på mandags morgen. En skikkelig nedtur å komme hjem etter å ha hatt så mye tettpakka moro på kort tid, men det er bra vi har så ufattelig mye hyggelig å se frem i mot. Vi kan blant annet se frem i mot konserter/arrangementer i Øktnerhuset og selvfølgelig toppen av kransekaka, Audunbakken. Det første som skjer er konsert med Freeshine og Corsair i Øktnerhuset 16.mai. Mer om det kommer snart.

Nå over til en kort oppsummering av vår tur til Stockholm:

Vi ankom hostellet på Gamla Stan fredag 13.30. Vi hadde fra før planlagt et program og det viste seg å bli et meget bra et sådan. Fredag spiste vi på Soldaten Sveijk i Södermalm. Et Ungarsk/Tsjekkisk sted med billig og god mat, og ikke minst fullt av tsjekkisk øl. Det er et populært sted for det var lang kø utenfor før stedet i det hele tatt var åpnet og det ble fullt i løpet av en halv time. Vi smakte gladelig på 15 slag øl. Etter å drukket og spist en god mengde øl og mat, dro vi videre, via Hotel Baren, til Hornstullstrand aka Strand. Et flott utested. Denne kvelden var det et klubbkonsept kalt Club Killers på tapeten og et 17-manns orkester spilte reggae, ska og swing. Et sted i vår ånd med sofaer og det hele. Det var stiggmoro!

Lørdag spiste vi på den indiske restauranten Shanti og det skulle vise å bli et vanskelig sted å finne. Vi bestilt bord, men vi dro på feil restaurant. Shanti har to restauranter i Stockholm og vi klarte selvfølgelig å booke på den ene og dra på den andre. Det funker ikke vøtt. Det gjorde det ikke noe lettere at den Shanti’n vi hadde bestilt bord på var bevisst bortgjemt. Men, herregud, man må jo jobbe for maten og den maten var helt knall, og servicen var upåklagelig. Taxi’n hentet oss der og kjørte oss videre til den legendariske jazz/roots- blubben Stampen. Ikke alle i styret er like glad i jazz, så når vi ankom stedet, gikk ned en tunnel og hørte toner fra swing, boogie woogie og blues, var stemningen upåklagelig. Et herlig sted. Vi drakk white russian til den store gullmedaljen og ordnet oss en egen mjølk-avtale med bartenderen. Magisk.
Vi ble også kjent med en amerikaner som lovte å komme til Audunbakken i år. Han har allerede ringt oss.

Vi lar det bli med det her – resten er styrets hemmeligheter. Turen var helt knall og gleden vi opplevde videreføres inn i årets Audunbakkenfestival.

Stockholm-Audunbakken

Reklamer

En tanke om “Stockholm elsker Audunbakken

  1. Jim sier:

    Takker for en fin tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: