Gjesteinlegg: Henrik Kåsin Vangen, Sør-Odal

Legg igjen en kommentar

april 14, 2010 av Gjesteinlegg

Odalspils

Vi satt en gjeng odølinger her en kveld med noen kalde pils, da det ble snakk om en gammel tradisjon som hadde vært her i Oslo blant odølinga. Nemlig Odalspils, og siden vi begynner å bli endel odølinger innafør syns vi dette var en tradisjon vi bør ta opp igjen!

En torsdag i måneden har vi møttes og det har vært overraskende mye tørste odølinger i byn. Stedet vi har møttes på er i kjelleren på Waldemars Café & Bar på St. Hanshaugen. Her er det passe med plass og billig øl, så det har fungert bra. Det har pleid å være folk helt fra 6-7 tiden og så kommet og gått folk til rundt 1. Her er alle aldere, og når odølinger treffes er det alltid god stemning! De mest ivrige har tatt det videre på Horgans som har åpent til 3.

Førstkommende torsdag er det duket for sjuende odalspils og siden det er så fint vær om dagen har vi tenkt og samles i parken først.

Er du odøling og bor i Oslo, eller vil ta en tur heeilt fra bigda for å bli med, så meld deg inn i facebookgruppa ”Odalspils” og du vil få en invitasjon når vi møtes. På bildet under ser du Odalen ta over Waldemars en torsdag i oktober.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: