Janeidet

1

april 21, 2010 av Mårun

I stedet for å sitte hver kveld i tre fire uker og vente på at en eller annen ide om hva man skal blogge om skal detta ned i huet på en, kan det ofte være like greit å kline til og ta det første og beste, nemlig å drive PR for seg sjøl. Det er jo det alle andre gjør også, er det ikke? Samma, i dag har jeg vært sjuk og hemme fra jobben, noe som i seg sjøl egentlig er ganske kjett, og da må man aktivisere seg. Det har jeg gjort med å opprette en ny gruppe på Facebook for den nye plata Levi Henriksen og jeg for tiden jobber med. Gruppa finner du på siden min, eller andre steder, og der synes jeg du skal melde deg inn for å få oppdateringer om ferdiginnspillte låter, smakebiter og andre nyheter om konserter og hvilke andre musikkskikkelser som skal være med på plata osv. osv. osv.

For de som ikke kjenner til det har jeg spilt sammen med Levi Henriksen i snart fem år, og vi har gitt ut to plater så langt, og skal nå altså etter planen slippe den 3. til høsten. Den bærer arbeidstittelen «Det er her vi kommer fra» og er i hovedsak spilt inn live et sted langt pokkerivold inne på Varaldskogen under perfekte landlige og rolige forhold uten mobildekning. Litt pynt og pålegg gjøres i studioet til vår produsent Lars Erik Westby i Oslo. Vær gjerne blant de som joiner gruppa på «face», (som ungdommen så freskt sier) og gi tilbakemeldinger på musikken vi etterhvert legger ut. Vi vil også slippe enkeltlåter på itunes fram mot høsten.

Hva har så detta med Odalen å gjøre spør du deg kanskje da? Vel, jeg bor fortsatt i Nordre Odalen, og det finnes ikke det sted i verden hvor man får mer fred og ro til å la seg inspirere til videre låtskriving, nye ideer til hva man kan gjøre med allerede innspillte låter og annet. Dessuten, hvem veit, kanskje blir det slippfest på låven her hjemme, sjøl om det blir seint utpå høsten, og da blir ratt DU invitert med på moroa. Er det for kaldt kan det jo hende vi må ta med oss det hele ned på Finan, om de vil ha oss da.

Ønsker en fortreffelig vår til alle bloggere, mellom de utallige snøstormene da.

Reklamer

En tanke om “Janeidet

  1. Mårun sier:

    prøvde å legge ved et bilde, men EDB-kunnskapene trenger stadige oppdateringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: