Audunbakken slipper mer

Legg igjen en kommentar

april 26, 2010 av Audun Hansen

Nå er det på tide å begynne å slippe artister ut av sekken. Vi kommer til å presentere mange artister fortløpende fremover. Først ut er HAPPY DAGGER.

Happy Dagger

Happy Dagger er en aldri så liten supergruppe fra Oslos undergrunnsmiljø, med Silver-vokalist Ivar Nikolaisen i spissen. Med seg har han blant annet Einar Stenseng. Både Ivar og Einar har vært på Audunbakken før og det er en glede å ha de tilbake med bandet Happy Dagger. De platedebuterte i oktober i fjor med ”Songs of Shame”, som inneholder blant annet live favoritten ”Good morning Jesus”. Happy Dagger har mange tanker og bekymringer de må få ut og sånt blirdet plater av. Ikke lenge etter debutalbumet skiftet de plateselskap og skrev under en avtale på tre album hos Eutykus Records. Det første, «Bittarheden», ble sluppet i mars i år. De to neste, «Mitt Liv Var En Lovsang» og «Gaa Nu Hen Og Grav Min Grav» vil også bli sluppet denne våren. «Bittarheden”, som de sier selv, kanskje den mest stakkarslige platen dette året, er første del i Happy Daggers trilogi som slippes denne våren.

Selv beskriver de seg selv slik: Fjernt fra troens enemerker streifer de omkring – en gjeng av gudssøkere som for lengst har mistet troen på religionen som idyll eller harmoni. Uten holdepunkter i trossannheter virrer de hit og dit i et opprivet livslandskap mens de leter etter Gud. Drevet av angst og desperasjon mumler de halvkvedede viser om Gud. Som pinefulle skrik fordi de ikke finner den de søker. Noen av deres forbilder er Hank Williams, Predikeren, Nirvana, Thorbjørn Egner og Åge Samuelsen.

Det er ikke mange sjansene du får til å få se dette superbandet live på en scene dette året, så det er ganske så eksklusivt. Gled dere! Dette her kommer til å bli styggfint.

www.audunbakken.com

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: