Levi Henriksen og Thomas Mårud med fullt band til Audunbakken!

Legg igjen en kommentar

mai 4, 2010 av Audun Hansen

Levi Henriksen og Thomas Mårud har spilt i Øktnerhuset mange ganger, nå syntes både vi og Levi og Thomas at det var på høy tid at de også skulle få spille på Audunbakken. Som sagt så, så gjort. Nå kommer de med fullt band til Audunbakken og for de som var i Øktnerhuset forrige gang de spilte, så vet dere hvor bra det ble med trommer og kontrabass som backing.

Duoen debuterte på litteraturfestivalen Lillehammer i 2005. Kort tid etter spilte de inn den musikalske lydboka «Herfra til Rockaway Beach» på oppdrag av Lydbokforlaget. To år senere kom skive nummer to fra radarparet Levi Henriksen og Thomas Mårud. Bang Bang Rett Ned fikk svært god mottakelse fra norsk presse. Terje Eidsvåg fra Adresseavisen sa det enkelt og reit slik: ”De beste tekstene i norsk rock hittil i år, framført med røff, maskulin sentimentalitet”. Plata inneholder blant annet radiofavoritten ”Bensinstasjonsroser” og ”Haltegutten og meg”, som også Åge Aleksandersen er med på. Jula 2010 ga de ut en nyinnspilling av ”Kom tilbake til oss Alf Prøysen” hvor de fikk med seg Åge Aleksandersen og Frelsesarmeens orkester. Det ble en skikkelig julehit på NRK P1 og kommer til å bli det i julehøytidene mange år fremover tipper vi. Og nå, etter en langweekend på Varaldskogen, er de for tiden i studio i Oslo og er ferd med å avslutte arbeidet med de bærende elementene på deres tredje plate, og tipper vi rett blir det en plate full av fremtidige norske klassikere.

Levi og Thomas kommer til Audunbakken med fullt band og vi kan garantere god stemning. Det har de bevist gang på gang at de klarer. Vi er stolte og dere bør benytte sjansen til å se disse live på Audunbakken.

Her er «Ei dame om dagen» live at Øktnerhuset:

Levi og Thomas på MYSPACE
SPOTIFY
WWW.AUDUNBAKKEN.COM

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: