Ojajaja ohaha, ojajaja ohaha!! Onkel Jørn & The Nephews er klare for frokostkonserten!!

Legg igjen en kommentar

mai 5, 2010 av Audun Hansen

Onkel Jørn hadde i fjor et akustisk show i bakken på Audunbakken, med seg hadde han Dr. Even. Nå kommer forsyne meg Onkel Jørn tibake til Audunbakken og skal spille på frokostkonserten.Som ikke det var nok,så har Onkel Jørn nå med seg hele bandet sitt! Inkludert Kaptein Fjell, Skalldor Røyte og Dr. Even. Det får jo ikke blitt annet enn ufattelig gøy det her!

Historien om onkel Jørn er lang og nesten umulig å forkorte. Det begynte en mørk og stormull aften i et laboratorium på toten. Dr. Even hadde en misjon om å lage den perfekte musiker. I en lang rekke eksperimenter som innvolverte farlige substanser som maursyre, anriket uran fra midtøsten og andre hårfiendtlige kjemikalier oppstod et sært gitarspillende vesen. Det var Skalldor Røyte som for første gang så dagens lys. Resultatet var både vellykket og mislykket på samme tid. Skalldor Røyte var særdeles lite talefør, og hårtapet var betydelig allerede etter første leveår. Men det skulle vise seg at gitartalentet var ekstremt, på seksstrengs instrumenter var Skalldor en virtuos, men utenom spillejobbene har han sitt virke som kalkunrøkter på Hadeland.

Dr. Even hadde ikke nådd sitt mål om å konntruere den perfekte musiker. I de nye eksperimentene ble det klart at det trengtes ingredienser og deler fra allerede vellykkede musikere. I jakten på deler ble russisk etteretning koblet inn. I et nært samarbeid med den russiske KGB-avhopperen kaptein Fjell, ble deler anskaffet fra kjente musikere fra hele verden. Kaptein Fjell som siden avhoppet har brukt sine avhørs- og overtalelsesteknikker i diverse salgsjobber i norges østre landsdeler. Kaptein Fjell hadde gjennom sine mange år i spionasjearbed mot USA samlet ekstrakter fra kjente musikere. I de nye eksperimentene lyktes det Dr. Even å skape den perfekte musiker, sanger og frontfigur: Onkel Jørn.

Onkel Jørn er resultatet av et langt samarbeid med avhoppet russisk spionasje og en rekke radioaktive eksperimenter. Han har blitt intet mindre enn den perfekte musiker, med Elvis’ mojo, Michael Jacksons moves, og Pavarottis stemmeprakt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: