Hedmarkfestivaler knytter kameratskap

Legg igjen en kommentar

mai 11, 2010 av Audun Hansen

I mai 2010 inngikk disse tre festivalene et samarbeid – et kameratskap om man vil. Festivalene avholdes i hver sin del av Hedmark fylke og tilfeldigvis i hver sin sommermåned: Volumfestivalen i juni, Tømmerfløtivalen i juli og Audunbakken i august. Dessuten er festivalene bygd opp med mange av de samme byggeklossene; alle tre er tuftet på frivillig arbeid og et ønske om å få noe til å skje i hjemfylket. Som festivalkamerater kan vi nyte godt av hverandres erfaringer, utveksle ideer og lære av hverandre. Foreløpig er kameratskapet ferskt og under stadig utvikling, men vi ser store muligheter for hva slags frukter dette kan bære.

TØMMERFLØTIVALEN er en ideologisk basert musikkfestival på Finnskogen i Åsnes kommune. Den avholdes til sommeren for sjette året på rad i naturskjønne omgivelser ved Kilenga Folkepark. Festivalens hovedmål er å arrangere tidenes helg, hvor vi omfavner lokal kultur og tradisjon og forener den med kontemporær kvalitetsmusikk med røtter i Hedmark fylke. Nævagraut & flæsk, rævkrok & rock’n’roll!

AUDUNBAKKENFESTIVALEN er en frivilligbasert musikk og kunst- festival på Disenå i Sør-Odal Kommune. Festivalen har eksistert i åtte år og har utviklet seg til å bli et kjent navn både lokalt, regionalt og nasjonalt, med en bevisst og egenartet profil som skiller seg ut fra mange andrefestivaler. Vi har en hjemmesnekret profil og alt fra plakater, scene, toaletter, kiosk, lydtelt og alt annet er bygget opp permanent med egne hender.

VOLUMFESTIVALEN er en kulturfestival i Elverum som skal være en arena for nyutdannede, nyetablerte og unge kunstnere fra Hedmark. Musikk, litteratur, scenekunst, kunst og film er innholdet i festivalen, og vårt mål er å vise fram det beste som blir skapt av unge hedmarkinger innenfor disse kunstområdene.

FELLES KICK-OFF I HOVEDSTADEN
Én ting som vil skje i umiddelbar fremtid er et felles kick-off-arrangement på Månefisken i Oslo torsdag 3. juni. Her stiller hver festival med ett band eller artist som skal spille, i tillegg til flere andre kulturelle innslag fra vårt herlige Hedmark. Det blir dessuten kunstutstillinger, gjøglere, rævkrok og andre sprell. Vi ønsker rett og slett å markere at Hedmarks tre aller triveligste festivaler har tatt hverandre i hånda og bestemt oss for å forene våre festivalkrefter.

PROGRAM: Therese Aune / Frida Ånnevik / Freeshine / Tombstones / Trekkspellkar / Nævagraut / Volum-Ræven / Tømmerfløter´n / + + +

Da er det bare å møte opp på: Café Månefisken i Oslo, 3. juni, 19.00

Sagveien 23 / 0459 Oslo / Trikk 11, 12 eller 13 til Biermannsgate.
Kart her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: