Nytt stjernespekket band kommer til Audunbakken, som også er den eneste festivalen de skal spille på i år.

3

mai 18, 2010 av Audun Hansen

kkkmo

Fytti katta! Vi er ufattelig/ubeskrivelig/overjordisk stolte og fornøyde av og endelig kunne si at Kitchie Kitchie Ki Me O er klare for Audunbakken 2010. Det er rift om dette bandet om dagen, både fra publikum som vil se dem live og fra spillesteder og festivaler. Det er derfor en stor glede å kunne si at Audunbakken er den eneste festivalen de skal spille på i år. Snakk om å bli beruset!

Det var på Villa under årets By:larm vi så bandet for første gang og det var så kokende deilig og bra at vi ikke gadd å se flere band den kvelden. Bandets hypnotiserende voodoo av afrikansk blues, soul og rå energi traff som ei kule midt i magan, så det var bare å legge seg for å fordøye herligheten.

Kitchie Kitchie Ki Me O er det nye bandet til de tidligere medlemmene av Ricochets, My Midnight Creeps og Madrugada. Folk som har vært i norsk rocks ypperste orkestre de siste 10-15 åra. KKKMO er Alex Kloster-Jensen (Vokal, gitar), Frode Jacobsen (Bass, B3) og Bez Farazollahi (trommer). De er flankert av Dag Stiberg (My Midnight Creeps og Now We’ve Got Members) på sax, Anders Møller (Paperboys, Kåre & The Cavemen, Euroboys) på perkusjon og koristene Rikke Normann og Marianne Pentha (Nora Noor m.m). Deres debutkonsert under klubb-øya i 2009 solgte ut på rekordtid og lange køer med frustrert publikum måtte slukøret snu i døra. KKKMO holder for tiden på å spille inn debutalbumet som er forventet å komme ut i løpet av året. Bandet er, ikke overraskende, spådd til å være et av bandene som kommer til å gjøre seg bemerket i årene fremover og det kan vi nesten garantere at de gjør.

Tenk deg å høre dette bandet live oppe i trollskogen til Audunbakken rundt midnattstider! Det blir magisk!

Dette er ikke noe å nøle på. Sett av lørdag 7. August med en gang. Ta timeekspressen fra Oslo (Kun en 1 time), bruk bil eller ta beina fatt hvis du bor i distriktet. Vær en av de som kan skryte av å ha sett dette nye superbandet før alle andre i 2011. Dette kommer til å gå inn i historiebøkene som en av de aller beste konsertene i Audunbakkens historie.

Audunbakkenfestivalen 2010 finner sted 7-8 august, på Disenå i Sør-Odal.

Reklamer

3 tanker om “Nytt stjernespekket band kommer til Audunbakken, som også er den eneste festivalen de skal spille på i år.

  1. Marianne sier:

    Gleder meg, gleder meg, GLEDER MEG!

  2. Tomas Sandmo sier:

    Deilig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: