Nye NORF-navn!!

Legg igjen en kommentar

juni 10, 2010 av Stig Aasheim

Kiss Kiss King Kong, Curfew And The Groomy Pardon og Freeshine kommer til NORF!!!

Kiss Kiss King Kong

Etter årevis med vandring i deilige sjangere innenfor indieverdenen, satt disse tre guttene igjen med et vagt minne om en barndoms verden der det var en annen musikk som gjaldt.  Hukommelsesmiksturen ble overstadig engasjert av ellevill rock i lydlandskapet du gjerne kjenner fra band som The Who, Hellacopters og Dinosaur Jr., mens det musikalske speilet karenes iboende trang til å servere tung og fengende danserock med en tightere-enn-tequila rytmeseksjon og frenetisk vinn-publikum-nå posering. Musikere fra langt mer kjente band som Herr Nilsson, Matias Tellez og Casiokids utgjør denne fengende trioen.

Plate er planlagt i 2010, og det hviskes og tiskes allerede på hvert et smug i Bergen om denne nye rocketrioen og dens overveldende liveopptredener på Hulen, Garage og andre skitne rockebuler i by’n.

Kiss Kiss King Kong

Kiss Kiss King Kong i sitt rette element (Foto: Sandra Jecmenica)

Kiss Kiss King Kong @ Myspace

Curfew And The Groomy Pardon

Drammensbandet Curfew And The Groomy Pardon ble dannet  5. september 2003 i en gammel bakgård på Vaffelføzzfestivalen og har siden den gang holdt sammen. Bandet er en trio og kaller musikkstilen sin for skranglete countryfunk og de har dype røtter i 70-tallets rytmer og groove med en touch av rå og funky vokal på toppen av det hele. Dette bandet vil garantert få deg til å le og lyst til å danse. Nok er nok, erru med?

Wanna dance….feel free and make it funky!
Curfew And The Groomy Pardon

Skranglete countryfunkgubber fra Drammen Rock City!

Curfew And The Groomy Pardon @ Myspace

Freeshine

Freeshine er et erfarent liveband med to studioalbum bak seg. Hvis du ikke har hørt om Freeshine før, så er det enten fordi bandet rett og slett ikke er kjent nok, eller fordi du ikke følger bra nok med. Musikken Freeshine spiller er en en blanding av flere sjangre, og også muligens elementer av ting som ikke har noen naturlig plass innenfor noen sjangre.

Du kan høre elementer av norsk folkemusikk, sein 60-talls psykedelia, amerikansk post-punk og mye mer innenfor lydlandskapet dette bandet serverer gjennom en ganske vanlig instrumentering: trommer, bass, gitar og selvfølgelig en hel del vokal rundt og inni.

Freeshine

Sjangervandrende Freeshine

Freeshine @ Myspace

Og enda venter det en rosin i bookingpølsa, følg med videre, og husk at forsalget er i full gang, ikke noe å nøle med dette her gitt (finn ut mer om hvordan du skaffer deg billetter her)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: