Uhøytidelig tolkning av 4 på gata

Legg igjen en kommentar

september 15, 2010 av Audun Hansen

4 på gata
Glåmdalen papiraavis 15 september

Dette er ikke kritikk eller uthenging på noen som helst måte, men løsningsorientert. Med forehold om ulike forutsetninger og utgangspunkt, på hver enkelt, som jeg ikke vet noe om.

Anne Lise:
Du Anne Lise, du Anne Lise. Hver familie har selvfølgelig ulike forutsetninger og situasjoner og jeg kjenner ikke din, men har du forsøkt nok?
Dette er vel en ganske kjent grunn til å ikke støtte opp om lokale arrangement. Arbeid og barn tar mye tid, helt klart, men det er ikke helt umulig å delta på arrangement kun av den grunn, er det vel? Har du oftere muligheten til å få barnevakt enn det du tror? Kan mamma og pappa bytte på å holde seg hjemme? Alle sier jo at det ikke skjer noe her i distriktet, så da kan det umulig være så vanskelig å støtte opp om noen lokale arrangement i blant. For å sette det på spissen: Møter du ikke opp på lokale arrangement, så har ikke dine barn noen tilbud når de blir gamle nok til å gå selv, og da flytter dem vekk fra deg. Sleng deg med på neste lokale arrangemnet nå, Anne Lise. Du skal ikke se bort i fra at barna også kan være med. Stå på!

Ole:
Det er bra Ole! Du støtter loppemarkedene og odalsrevyen. Du er nok typen som har stilt opp på mye opp i gjennom årene, og din alder tatt i betrakning, så kan man ikke akkurat forlange at du skal stille opp på alt av konserter o.l – såkalte ”spreke” arrangement som noen liker å si det. Men jeg tror faktisk du hadde storkost deg på flere arrangementer også – ta for eksempel arrangementene på Ullernlåven i jula. Se på kulturkalenderen og hopp uti det. Lykke til.

Øystein
Øystein da, du er Disigutt. Hvordan kan du så bastant si at du ikke går på lokale arrangement? Det tror jeg faktisk ikke noe på. I så fall har du en jobb og gjøre. Du sier jo selv at du er engasjert i andre ting – hva er andre ting da? Kanskje det er lokalt? Det er nok potensiale i deg, men liker ikke helt holdningen din. Vær litt mer positiv til lokale arrangementer. Kanskje kan dine ”andre ting” samarbeide med lokale arrangement? Stå på!

Bent
Du ser ut som en veldig trivelig type, Bent. Du sier selv det er dårlig med deg og lokale arrangement og det er godt og høre. Da leser jeg mellom linjene at du synes det er synd at du ikke får stilt opp mer og at du gjerne hadde stilt opp oftere hadde det ikke vært for ditt handikapp. At du i tillegg engasjerer deg for andre med et hørselproblemet, gjør at du soleklart vinner 4-på-gata denne dagen. Du er ydmyk, engasjert og gjør så godt du kan. Lykke til videre, Bent

Hva synes dere lesere?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: