Fila Music Corner, Mo i Nord-Odalen

Legg igjen en kommentar

mars 9, 2011 av Audun Hansen

Midt i tjukkeste Nord-Odalen ligger det et bedehus. Vi snakker om Pinsemenighetens Filadelfia på Mo. Et sted hvor pinsevenner samles, men også et sted hvor det arrangeres konserter. Og det er ikke bare visesanger om Jesus om du trodde det, her serveres det også blueskonserter fra tid til annen. Jeg var der for første gang i fjor, og jeg elsket stedet og atmosfæren.

I det man tar sine første steg inn i et folksomt lokale merker man raskt at man befinner seg i et bedehus, og det er en bra ting. Her det kaffe og brus. Ikke øl og sprit. I konsertlokalet står samfunnshusstoler å venter på din bakende. Man setter seg ned, tar en slurk av kaffen, søler litt jordbærsyltetøy på den nyvaska skjorta for anledningen og den høflige applausen starter. Det er i gang og du er klar til å ta i mot. Du er edru og klar i hodet, og du sitter. Her er det ikke hoiing og skriking. Det er kun pen applaus mellom låtene. Det er litt andektig.

Jeg er glad i øl på konsert og jeg er glad i en fest, men jeg er også glad i denne type arrangementer. Vi Odølinger er heldige som har et sånt sted som dette, hvor vi har muligheten til å å spise en vaffel samtidig som vi er på konsert.

Elvis Presley vokste opp i en pinsemenighet med mye sang og musikk, og predikanter som beveget seg heftig. Det blir så vidt jeg vet ingen predikant å se på scenen i kveld, men Fila Music Corner på Mo er det nærmeste vi kommer Elvis oppvekst i dag, da Vidar Busk & His True Believers står på scenen der i kveld. Og ja, Nord Odølingen Arne Fjeld Rasmussen er i bandet.

Inngang 200,-
Billetter selges hos blomsterdekoratøren og i inngangen.
Begrenset antall billetter.
Åpner: 19.00

fila

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: