Audunbakken presenterer Lady Moscow i Øktnerhuset 9 april!

Legg igjen en kommentar

mars 22, 2011 av Redaksjonen

(Som dere ser har dessa flotte folka vert i Øktnerhuset før, men dette blir første konserten! Bilder av fantastisk flinke Michaela Klouda.)

ENDELIG er det konsert i Øktnerhuset igjen! Denne gangen har vi dratt utabigs og inn til hovedstaden og hentet et fyrverki av et band. Som vanlig blir det øl og vin- servering, så MEDBRAKT ER FORBUDT.

Vi gleder oss til å se deg! Sammen skal vi på ny skape en kveld vi sent glemmer. Hurra! Som du ser på profilbilde, så har de vært på scenen før, men da kun for å ta pressebilde. Nå skal de endelig spille der.

Lady Moscow er en hardtrampende bande som setter sin ære i å presentere et radbrekkende eldorado av sjangere. Fruen flørter hemningsløst med folk, rock, jazz, country og tango mens musikantene på scenen hoier og svetter seg gjennom repertoaret. Sekstetten Lady Moscow har i tre og et halvt år levert låter innen sin egen lille sjanger, titulert folk’n’roll. Bandet har siden sin spede begynnelse spilt et hundretalls konserter i inn- og utland, og blir av mange betegnet som et av Norges råeste liveband. Hedersbetegnelsen innebærer imidlertid ikke at Lady Moscow er noe mindre heftig på plate. Bandets debutalbum Barrel Dance fra 2008 har fått en god mottakelse både av publikum og anmeldere, og bandet er i disse dager aktuelle med oppfølgeralbumet Things to do in Lehre.

Bandet henter inspirasjon fra både country, americana og rock, med både
asymmetriske taktskifter og balkansk tonalitet så vel som innslag fra mer tradisjonell folkemusikk. Det dynamiske og musikalske uttrykket fører også til at Lady Moscow appeller til et bredt spekter av lyttere på tvers av både aldersgrupper og musikalske preferanser.

Lady Moscow ble etter konserten på Gamla under Club:larm 2009 beskrevet som et av By:larms høydepunkter, og har tidligere i mediene blitt karakterisert som ”Oslos beste liveband.” Bandet opptrådte på by:larm 2010, og ble i kjølevannet av dette blant annet hyret til flere spennende festivaler.  Sjekk ut Lady Moscow!

Har du facebook, ligger eventen her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: