Los Plantronics klare for Audunbakken!

Legg igjen en kommentar

mars 28, 2011 av Redaksjonen

Det er ikke annet å si at dette blir en fantastisk fest! Herre min hatt som vi gleder oss! Det var helt klart på høy tid at Los Plantronics ble booket til Audunbakken og timingen kunne ikke blitt bedre. Bandet har i 2011 femten års jubileum og har akkurat sluppet sitt sjette album som har fått den selvforklarende tittelen ”Organic Voodoo Soup”. Audunbakken elsker den nye plate og det finnes ikke et sikrere kort hvis man er ute etter et liveband som skal skape god stemning. Når Los Plantronics entrer scenen på grustaket lørdag 6. august kan vi garantere at det ikke finnes en sjel som ikke får lyst til å rive seg løs, vrikke på rompa og danse vilt.

LOS PLANTRONICS ble dannet av Signor HAVN i 1994. Dagens LOS PLANTRONICS er en åttemanns orkester og er i disse dager aktuelle med sitt sjette album. En utgivelse som har blitt mer omfattende, bredere og storslagent enn deres tidligere utgivelser hvor enkelt låtene har stått mer i fokus. Det er et tydeligere fokus på røff og upolert R&B, heavy soul og latin orkestrerte elementer, og vokal prestasjonene står nå også i en klasse for seg. To feite gitarer, stående trommer, congas, voodoo-perc, B3 Hammond orgel, Jerry Lee Lewis piano, en brautende baryton saks i tillegg til en kraftfull blåserekke, pedal-steel, theremin, vibrafon, fløyte, et kor og ikke minst en tung og drivende bass gir bandet et stort og komplekst, men fremdeles røft lydbilde. Den nye plate har et sjeldent stort spekter i referansekilderreferansekilder. De nevner; elektrisk swamp-R&B, garage-soul-boogaloo, Sun studio gospel-billy, Stax (studio) instrumentaler, Chess innspillinger, Byrds-psykedelia, Memphis horns, blaxploitation, space-surf gitarer, biker-soundtracks, Hammond grooves, spagettiwesterns, leirbål-gitarer, Mariachi Brass, New Orléans funk, Latin jazz, syrete Pakistansk folkemusikk, amerikanske krim forfattere og 1500 talls malere. Los Plantronics har etablert seg som et anerkjent og etterspurt band, spesielt I utlandet. Los Plantronics har tidligere turnert I Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Belgia, Nederland, Hellas og Portugal og har kjørt Spania på kryss og tvers ved flere anledninger. På veien har de spilt sammen med band som: The Hives, Jim Jones Revue, Dick Dale og The Sonics for å nevne noen. Vi tar ikke i når vi sier at dette blir en stor fest. En skikkelig deilig fest. Sjekk ut HER!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: