Vel overstått konsert!

1

april 12, 2011 av Silje Eugenie

Enda en minneverdig kveld i Øktnerhuset er vel overstått, og det begynner å bli en del. Det er mange år siden Freeshine kom å spilte tidenes første konsert i Øktnerhuset for en pakke mocca-snus og en ridetur på Ferarro. Audunbakken er arrangør for disse konsertene, og tre stk fra styret har ansvaret hver gang. Denne gangen meg, Audun og Christine, men med fantastiske medhjelpere i Tina, Marlene, Jørn og Bendik. Hurra, og tusen takk for uunværlig hjelp i bar, til rigging og vellykket servering til rocke-stjernene våre (vi vet jo slike følk er kresene)! Dette setter vi stigg-stor pris på skal dere vite! Og ikke minst alle fantastiske folk som dukker opp gang på gang, jeg blir alltid like glad da dere titter inn dæra. Jeg føler meg veldig heldig som har verdens desidert beste utested liggende rett over tunet, i de dype skoger i Odalen, i et gammelt tømmerhus som rommer så mye skrullete folk. -Og ikke minst takk til Lady Moscow som gjorde en fantastisk konsert, dette var en perfekt combo. Det er bare å si velkommen tilbake!             -Men det er et skår i gleden,  lokalavisa Glomdalen har nemlig totalt mistet interessen for oss, så vi var nødt til å leie inn ett stiggdyrt selskap for å forevige noe av kvelden. Hella Good Life Productions opererte i området hele kvelden, og flere av dere støtte sikkert på to heite damer med dumme spørsmål og stort kamera. Hva disse snacksy babesa fikk ut av kvelden får dere se her i løpet av dagen. Jeg sier bare en ting. High quality! – Nei jeg sier forresten en ting til, Total Nudety!

Foto:Hella Good Life Productions

Reklamer

En tanke om “Vel overstått konsert!

  1. Audun Hansen sier:

    Tenk på de som ikke får oppleve dette! Hella Good Life Productions er forresten et produksjonsselskap vi skal bruke mer. Genialt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: