Dårlige, men gode nyheter! Montée ut. The Lionheart Brothers inn.

1

juni 9, 2011 av Redaksjonen

Montée har dessverre meldt avbud. De fikk et spilleoppdrag i Kina de ikke kunne takke nei til. Det er dessverre lite Audunbakken får gjort med det. Men men! Sorgen over kanselleringen har for lengst gått over til glede da vi stolt kan fortelle at The Lionheart Brothers kommer i stedet. De skal ikke gjøre så mange konserter denne sommeren, så her får du én av få muligehter til å få sett The Lionheart Brothers i sommer! HURRA!

The Lionheart Brothers er en energisk poputgave av søsterbandet Serena Maneesh og vi er veldig lykkelige over at de kommer til Audunbakken! The Lionheart Brothers ble et elsket og hypet band med sin plate, Dizzy Kiss fra 2007. vor de vandrer gjennom et rikt lydlandskap; fra sinnrik deltagelse i Brian Wilsons storslåtte popvisjon, gjennom pulserende groove, og til den melodiske flyt vi kjenner fra den britiske alternativrocken. De ble også nominert i klassen rock på både Alarmprisen og Spellemannprisen i 2007. The Lionheart Brothers tøyer grensene rundt pop/rock sjangeren og utforsker sider ved det musikalske univers man ikke ofte får øye på i dagens ofte glorete pop himmel. Albumet Dizzy Kiss mottok fantastiske kritikker da den kom ut i januar 2007 og singelen 50 Souls And A Disco Bowl, fra samme plate, ble møtt med stor jubel både her hjemme og i Storbritannia. Bandet ble kastet ut på en to års lang promo- og turnéferd i Skandinavia og England, forventningene var høye, tempoet enda høyere. Så ble det stille. “Musikkilden var tom, og den musikalske depresjonen kom krypende,” forteller bandet. Trommeslager Peter Rudolfsen bestemte seg for å legge inn stikkene til fordel for familie. Originalmedlem Fred Gerhard Strand tok over. Samtidig dukket Lionheart-medlemmer opp i andre band og på andre scener; Jaga Jazzist, I Was A King, Serena-Maneesh, Pirate Love, The Turns, Syndrom og Black Soul Circus. Bandmedlemmene stod med en fot på turné og den andre i sitt eget øvingsrom. Mellom øktene trengte spørsmålene seg frem. For hvem, for hva? De kom til et veiskille, de måtte ta et valg: “Enten legger vi opp, eller så går vi i studio og spiller inn det vi har. Etter det begynner vi med blanke ark.” To ukers studiotid ble satt av. Det skulle ta ni måneder før Matters of Love and Nature stod ferdig og 31. januar 2011 var albumet endelig i butikken. I studioet fant de tilbake til gnisten som en gang førte dem sammen. Spenningen i bandet som ingen tok tak i, konfliktene som lå der uforløst, ble til lyden av skarpe dissonanser, dødbringende trommer, skjærende gitarer, bedende tekstlinjer. Dyrisk stahet og teologisk tålmodighet har sendt The Lionheart Brothers enda dypere inn i Nangijalas rike. Denne gangen nærmere Katlas hule. Fire år etter storsuksessen Dizzy Kiss kunne endelig Lionheart Brothers slippe sitt nye album Matters of Love and Nature, der løvebrødrene har beholdt Brian Wilson, men discokulen måtte byttes ut med lasersverd. Ellers om bandet: The Lionheart Brothers ble grunnlagt i 1998 av Marcus Forsgren og Fred Gerhard Strand i Klæbu utenfor Trondheim. Bandet består i dag av Marcus Forsgren, Morten Øby, Audun Storset, Frantz Jørgen Andreassen og Fred Gerhard Strand. I 2007 gav bandet ut albumet Dizzy Kiss til gode anmeldelser og en nasjonal hype. Låten ”50 Souls And A Discobowl” var den tredje mest spilte låten på P3. Bandet har tidligere gitt ut albumet White Angel Black Apple og EP’en Colour Contrast Context.

Reklamer

En tanke om “Dårlige, men gode nyheter! Montée ut. The Lionheart Brothers inn.

  1. JoE sier:

    Bare å sette på In The Woods fra nye skiva så skjønner du at her blir det en fin kveld i skogen..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: