To nye bakkeband og bandet som åpner festivalen er klart! Hurra!

Legg igjen en kommentar

juni 19, 2011 av Redaksjonen

Nå er det 7 uker til Audunbakken 2011 braker løs og vi kan nå fortelle at How Green Was My Valley åpner årets festival og Loveland Pass og Odal Bygdebluesband spiller i bakken.

How Green was my Valley» er en duo bestående av Joachim Rugsveen og Renate Bekkestad. Hun synger enkelt, rolig og inderlig om det å gå seg vill i sitt indre. Han spiller på den strømløse gitarens mørke akkorder. I det kveldsola går ned bak tretoppene, og dyret i oss kommer fram, sparker vi i gang årets Audunbakken. Uten elektrisitet. Brutalt ærlig. Dynamisk. Og vakkert.

 

 

55 meter over havet, i mektige Rocky Mountains, Colorado, blant hårnålssvinger og steinras ligger Loveland Pass. Sommeren 2010 var dette åsted for et underlig sammentreff av nordmenn på eventyr. Hedda, Tonje og Mie hadde kjent hverandre i en årrekke, men lite visste de tre om hvem de sto ved siden av, da de skulle til å ta det sedvanlige turistbildet, på verdens høyestliggende fjellpass som er åpent for trafikk året rundt. Gled deg til å innta en solid dose av tradisjonsrik amerikansk country folk ispedd norske elementer med tilfeldige anslag og enkle akkorder, et sted i bakken på vei opp mot årets Audunbakkenfestival.

 

 

Odal Bygdebluesband eller skal vi si Odalen Hillside Country Blues Revue er et resultat av en gjeng desillusjonerte elever på Stange VGS som begynte å gå temmelig lei av de litt for flinke jazznissene på skolens musikklinje, så Ole Torstein Hovig, Erlend Bakken og Erik Helgedagsrud i fra The Desibels, og Christopher Sand og Nikolas Stensli bestemte seg heller å gå tilbake til rockens røtter for å begynne å spille hva man kan kalle ekte musikk. Nå kommer de til Audunbakken for stelle i stand et gammeldags revue i bakken

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: