Audunbakken trenger flere frivillige!

1

juli 16, 2012 av Redaksjonen

Fotos: Karen Gjermundrød

Audunbakkenfestivalen 4. og 5. august søker frivillige medarbeidere.

– Vil du være med å vise verden det beste Odalen har å by på? Er du en av de som er stolte av den fine bygda di? Kan du slå i en spiker? Har du lyst til å gjøre årets Audunbakken til den beste i rekken? Da er du den vi leter etter, sier frivilligansvarlig Tina Halvorsen.

Audunbakken fyller 10 år i år og får celebre gjester som Susanne Sundfør og Monica Heldal.  Det er behov for folk til baren, kiosken, opp- og nedrigg av scene, trivselsvakter, sjåfør, ryddehjelp og til å stå i inngangen, og festivalledelsen lover en lærerik, spennende og morsom opplevelse.

– Som frivillig på Audunbakken får du muligheten til å oppleve Norges mest sjarmerende festival på en unik måte. Du får en god erfaring, goodiebag med blant annet «I love Odalen» t-skjorte, gratis inngang, mat og drikke, samt flere nye bekjentskaper. Vi legger også forholdene til rette så du får se den konserten man aller helst vil se, sier Tina.

Arrangementet har 18 årsgrense, men dete er også mulig for ungdom under 18 å være frivillig. Tina understreker at Audunbakken er et arrangement for folk i alle aldre. 

Interesserte  kan klikke seg inn på festivalens hjemmeside for å melde seg som frivillig. Festivalen ønsker også andre bidrag, for eksempel retromøbler i form av sofaer, klassiske stålamper, gardiner, etc. Send i så fall en mail til Silje Eugenie.

Reklamer

En tanke om “Audunbakken trenger flere frivillige!

  1. […] Audunbakken trenger flere frivillige […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: