Takk for i år! Et historisk bra Audunbakkenår.

Legg igjen en kommentar

august 10, 2012 av Redaksjonen

søndagÅrets festival ble en FANTASTISK festival på alle mulige måter. Vanskelig å sette årene opp mot hverandre, men dette året er kanskje det beste Audunbakkenåret noensinne. Det har aldri vært så mye jobb i forkant, men takket være alle som har stilt opp, kom vi i mål. Dere vet hvem dere er. Vi får ikke takket dere nok! Vi hadde en ny scene, større område, bedre lyd, bedre mat, mere kunst, frieri, et heidundrandes fyrverkeri og alt gikk akkurat slik vi ville at det skulle gå. Og for noen konserter! Vi er stolte av oss selv, stolte av alle som besøkte oss, stolte av våre frivillige, stolte av alle de som hjalp oss i forkant, stolte av samarbeidspartnere, sponsorer og alle som digger oss. Vi digger dere!

FOR EN DEILIG AUDUNBAKKEN!

Vi hadde flere flinke fotografer på plass under årets festival. Vi har også noen snille og flinke folk som i disse dager lager dokumentar om Audunbakken. De var også der så klart. Så det kommer bilder og filmklipp fortløpende. Vi har fått de første bildene nå. Fra fotograf Kine Jensen. Så sjekk ut de fantastiske bildene hennes nå. HER. Og følg med, for det kommer flere bilder og klipp. Her har dere et  filmklipp fra det utrolige jubileumsfyrverkeriet. Rørende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: