Første artistslipp til årets Audunbakken

Legg igjen en kommentar

februar 22, 2013 av Redaksjonen

Det er med glede vi kan meddele at det er en stor lokal helt i fra nabobygda (i nabofylket). Nemlig Amund Maarud!

Amund Maarud kommer til Audunbakken - kommer du? (Foto: www.facebook.com/pages/Amund-Maarud-offisiell-side)

Amund Maarud kommer til Audunbakken – kommer du? (Foto: http://www.facebook.com/pages/Amund-Maarud-offisiell-side)

Og ikke minst en veldig lovende herremann fra Tønsberg som har høstet mange lovord fra mange kanter. Nemlig Torgeir Waldemar!

Vi kan ikke si annet enn at dette er en god start.

AMUND MAARUD kommer endelig tilbake til Audunbakken. Og med seg har han et forrykende band. Sammen blir det dynamitt. Amund Maarud og hans bror Henrik har vært på Audunbakken to ganger tidligere, med henholdsvis The Grand og Morudes, men altså aldri i denne konstellasjonen. På høy tid spør du oss. De vant spellemannpris i fjor med albumet Electric og jaggu ble de ikke nominert i år også, med det nyeste albumet Dirt. To album som er spit inn i deres eget studio, Snaxville Recordings, hemme på garden i Skogbygda.

«Skogbygdas store sønn visker ut grensene mellom blues og rock.» (Øyvind Rønning, Dagbladet etter Amunds konsert under Øya 2012)

TORGEIR WALDEMAR er mannen som fikk Kristopher Schau til å gråte når han spilte live i Kristopher sitt program “Rassisme TV”. Kristopher Schau ble så begeistret for Torgeir Waldemar at han benyttet en av låtene hans I TV-serien “Dag” og han ga ut en digital EP på sin label Astma Records.
Torgeir Waldemar ble nylig kåret til topp 3 av artister som bransjen har mest tro på I 2013, og Audunbakken kunne ikke vært mer enig.

Her er hva Kristopher Schau mener om Torgeir Waldemar:
Innimellom får vi demoer hvor vi tenker «dette kan vi rett og slett ikke gi ut». Låtene vi fikk fra Torgeir Waldemar var et sånt tilfelle. Problemet denne gangen var bare at vi følte han var for bra for oss. Låtene og fremføringen er i en klasse som burde tilsi 20-års kontrakter med Universal, ikke en en 3-spors EP på lille Astma Records. Det er derfor med ydmykhet og stor takknemlighet vi slipper disse 3 låtene 8 november, vel vitende om at vi i fremtiden kan skryte av at en stor artist debuterte her hos oss. Signer ham umiddelbart, dere som har penger. Vi har ham bare på lån.

– Kristopher Schau (Platedirektør)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: