Gjengangeren

Legg igjen en kommentar

juli 26, 2013 av Redaksjonen

roger_græssbergRoger Græsberg og hans Anti-Music Bonanza har etterhvert blitt et fast innventar på Audunbakken, og spiller i år for sjette gang.

Av: Carina E. Carlsen

Det blir god stemning når Bonanzaen inntar Audunbakken for sjette gang denne sommeren.

– Alt er lov

Roger Græsberg og hans Anti-Music Bonanza består av Græsberg selv, sammen med et kollektiv med musikere som spiller Græsbergs låter. Bandet kan variere med alt fra 3 til 10 personer: – Jeg er først og fremst låtskriver, men også ekstremt musikkinteressert, i tillegg til å være glad i alle kulturuttrykk som kan gjøre at god-følelsen pirres. Musikken lages i utifra en tanke om at alt er lov og viljen, og veldig ofte teften, seirer over evnen, foerteller Græsberg.

Musikken er en god blanding av flere sjangre, som Americana, blues og indie, med mer, og er en sammensatt musikalsk opplevelse, og musikken er også inspirert av en rekke spennende artister: – Den observante lytter kan ofte plukke ut hvilke artister som har inspirert uttrykket. Dette synes jeg, og forhåpentligvis lytterne, er morsomt. Vi har referanser til musikere som Alice Cooper, Giant Sand, Leonard Cohen og Frankie Valli. Tekstene kan referere til bøker av Bukowski og filmer av Felllini. Det meste kan dukke opp så lenge det er bra.

Ny plate

Dette blir det femte året bonanzaen gjester Audunbakken: – Audunbakken er bonanzaen andre hjem og vi føler stor ære i å forbindes med en av de aller beste musikkfestivalen i landet, forteller Græsberg: – Bonanzaens uttrykk og Audunbakken er en god match og vi håper å kunne utfylle nye, og kanskje også gamle, roller videre.

Roger Græsberg og hans Anti-Music Bonanza er kjent for å være et svært godt liveband og har et uttrykk som gjør det så godt som umulig å ikke la seg rive med: – Vi har et uhøytidelig uttrykk og gir alt på konserter. Lek og moro blant musikerne smitter ofte over på publikum og da er ofte opplevelsen på scena og i salen gjensidige. Hvis kvelden er god da, sier Græsberg.

Bonanzaen slipper i år ny plate, og i den anledning blir det både nye låter og nye medlemmer på scena: – Plata kommer i løpet av sommeren/høsten og har en mer live-feel enn den første. Jeg kan garantere fans av førsteplata, samt de som liker live-oppsettet, at den vil falle i smak.

Græsbergs heteste festivaltips er å få med seg Beglomeg: – Gamlebandet mitt i ny utgave. Svingende bra greier!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,242 hits
%d bloggere like this: