Sex i sommer?

Legg igjen en kommentar

juli 27, 2013 av Redaksjonen

sex_i_sommerToner av både Lucky Lips og Amund Maarud runger utover festivalplassen. Du har møtt en kjekk fyr eller en søt jente, og søt musikk kommer ikke bare fra scenen – den oppstår også dere imellom. Her er 6 råd for festivalsex!

Av: Carina E. Carlsen

1. Teltet

Telt er ikke designet for festivalkos. Teltet er designet for å holde deg skjermet for elg, bever og mygg. Har du planer om å ha sex på festival bør du investere i et større telt med mulighet for å røre seg i, med mulighet til å i det minste kunne stå på knærne.

Skal du derimot ikke ha sex i telt, men ute i det fri – sjekk at ingen har vært utålmodige i dokø, at bakken er fri for skarpe stener og at dere ikke legger dere oppi en maurtue.

2. Soveposen

En sovepose er et nødvendig onde. Dessverre er det trangt i de standardiserte soveposene, og dersom du ikke er så heldig å ha en ekstra stor sovepose, anbefales det å ha med et ekstra teppe til å slenge over seg.
Sørg også for å ha et liggeunderlag med feste, slik at dere ikke sklir av under akten.

3. Husk på intimhygiene

Det er ikke muligheter for å dusje under Audunbakken – husk derfor på å være ekstra nøye med intimhygienen. Våtservietter, antibac, tørrshampo, reisetannbørste og en god deodorant er et must. Og rent undertøy, selvsagt.

4. Vask dere!

Å vaske både hender og kjønnsorganer før sex er spesielt viktig når man har vært på festival et par dager, og ikke har tilgang på en dusj. Dette for å unngå infeksjoner.

5. Gå på do

Om du er aldri så full – det er viktig å gå på do etter sex. Våre festivaldoer er både sjarmerende og hjemmekoselige, og er du heldig kan du observere rev mens du sitter der.

6. Husk kondom!

Vi ønsker oss selvsagt flere fremtidige festivaldeltagere, men for å unngå uønsket graviditet og kjønnssykdommer er det viktig å huske kondomene. Uansett hvor søt han eller hun du treffer er, vet du lite om vedkommende sexhistorikk. Pluss at man slipper unødig søl med kondom.

Utover det – kos dere på festival, folkens!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,109 hits
%d bloggere like this: