Klar for Audunbakken

Legg igjen en kommentar

august 2, 2013 av Redaksjonen

Foto: Helene Elisabeth Hemstad

Foto: Helene Elisabeth Hemstad

Marius Oppi Nesset fra Nord-Odal fikk sin første gitar da han var 7, men oppdaget ikke gleden ved den før han var 15. Nå, 6 år etter, har 21-åringen utviklet seg til en musikalsk gavepakke.

Musikk har alltid vært en viktig del av livet til Nord-Odølingen, enten han har spilt eller lyttet. Musikken er en god blanding av folk, rock, indie og pop, og tekstene er basert på egne erfaringer og om samfunnet generelt: – Jeg startet i hardere trakter sånn som de fleste andre gjør, men har etterhvert funnet veien frem til et litt roligere hjørne i musikkverdenen hvor jeg antakeligvis kommer til å fortsette å være. Hvorfor jeg havnet her vet jeg ikke, men det falt seg naturlig, sier han.

Første gang på Audunbakken

Marius begynner allerede å bli en meritert musiker, og har tidligere opptrådt under Kongsfestivalen i 2011, men Audunbakken blir nytt for ham: – Jeg har aldri vært på Audunbakken før, men jeg har hørt mye bra og gleder meg veldig til å få førstegangsopplevelsen fra scena.

Nå håper han å kunne gi publikum en god opplevelse: – Jeg håper å kunne gi en god musikkopplevelse, og kommer til å spille mange nye låter med en god dose trøkk og driv. Og jeg håper selvfølgelig at de kommer til å nyte det like mye som meg!

Marius Oppi Nesset kan du oppleve i kveld klokken 21.15.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,261 hits
%d bloggere like this: