– En av de beste festivalene så langt

Legg igjen en kommentar

august 7, 2013 av Redaksjonen

audun'Årets Audunbakken er vel overstått, og festivalsjef Audun Hansen Øktner kan se tilbake på en av de beste festivalene i arrengementets historie.

Årets Audunbakken kunne by på et bredt spenn av artister, med alt fra electro pop til singer songwriters, blues og punk rock. Med et besøkstall på i overkant av 600 er det all grunn til å glede seg over årets resultater – og se frem til neste år.

Prøveprosjekt

Årets festival ble utvidet med en ekstra dag som et prøveprosjekt, og etter tallene å dømme blir ikke dette siste gangen Audunbakken kan oppleves tre dager på rad: – Årets festival var en av de beste. Fredagen var det jo knyttet litt spenning til – hvordan ville det utarte seg, ville det bli slik vi ønsket, også videre, sier han. Det var dog ingen grunn til bekymring, da både besøkstallene var høye og artistene godt fornøyde: – Denne dagen kunne faktisk ikke ha blitt bedre. Som vi alltid har gjort her i Audunbakken la vi lista for fredagen lavt, med et nøkternt budsjett for liten risiko. Det er slik vi har bygd opp Audunbakken, og vi må jo rett og slett være veldig gode til å lage festival!

Tilbakemeldingene fra publikum har også vært svært gode: – Flere mener det er større grunn til å campe når festivalen varer tre dager, og synes også at fredag var en fin oppvarming til lørdag. det var også gledelig å se at naturstien og den guidede turen vår lørdag ble så godt mottatt. Det skal vi bygge videre på til neste år.

Higasakite var et av de virkelig store trekkplasterne i år. (Foto: Carina E. Carlsen/iloveodalen.com)

Higasakite var et av de virkelig store trekkplasterne i år. (Foto: Carina E. Carlsen/iloveodalen.com)

God stemning

Foruten fredag, var det svært mange besøkende lørdag og søndag: – Hva skal man si – mange folk, godt stemning og fantastiske konserter. Til alle de innvolverte; jeg elsker dere alle sammen, sier Audun: – Det er gledelig å se at folk pakker seg sammen foran på scena på absolutt alle konsertene.

Teltscena ble i fjor tatt i bruk mellom pausene, men ble i år flittig brukt både under fredagen og lørdagen: – I år er første gangen med flere artister på teltscena, og det synes jeg har fungert ekstremt bra. Det er selvsagtalltid ting å rette på, men det er slik det skal være og gir oss mulighet til å utvikle oss.

For Audun er det vanskelig å trekke frem et spesiellt høydepunkt, men ser på festivalen som helhet som et godt stykke arbeid fra flere hold: – Det var mye som fungerte godt i år, men jeg vil benytte anledningen til å gi meg selv en ekstra klapp på skuldren for bra booking av band – det var en veldig god variasjon.

I år var det rekordmange frivillige!

I år var det rekordmange frivillige!

Rekordmange frivillige

Med tredagers festival kreves det ekstra ressurser, og det ble i år satt ny rekord i antall frivillige. Mot fjorårets 75, var det i år 125 ildsjeler som brukte helgen på å gjøre festivalopplevelsen enda litt bedre for publikumerne: – Frivilligkomiteen har jobbet veldig bra, og det viste seg i antall frivillig som meldte seg i år. En utrolig bra og viktig forbedring, sier Audun.

Jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor flinke vi er og hvor god stemning vi skaper. Og stort hurra for alle besøkende.

Godt varemerke

Audunbakken begynte som en koselig hagefest hjemme hos Audun, og har iløpet av sine nå 11 år vokst. Festivalen bærer fortsatt preg av personblighet og hjemmekos med sofaer og stålamper ute i det fri, men festivalgjengerne reiser stadig lengre og lengre for å bruke helgen på grustaket. I år var det både festivaldeltagere fra Senja og Haugesund: – Varemerket Audunbakken er sterkere enn noen gang – det kommer besøkende fra hele Norge, noe som hadde vært helt utenkelig i 2004.

Amund Maarud gjestet Audunbakken for tredje året på rad. (Foto: Carina E. Carlsen/iloveodalen.no)

Amund Maarud gjestet Audunbakken for tredje året på rad. (Foto: Carina E. Carlsen/iloveodalen.com)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,003 hits
%d bloggere like this: