Audunbakken trenger frivillige!

Legg igjen en kommentar

juni 17, 2014 av Redaksjonen

IMG_2023Årets Audunbakken kan by på et bredt spenn av artister, kunst og moro, men for å lage denne fine festivalen og for å kunne opprettholde stempelet som «Norges koseligste festival» trenger vi din hjelp!

 

Tina Halvorsen har vært med i festivalkomiteen siden 2008, og gleder seg til å ta imot de frivillige til årets festival. For Halvorsen brenner festivalhjertet litt ekstra for de frivillige, og målet er hvert år å kunne gjøre det enda litt bedre enn forrige år: – Jeg anbefaler folk å prøve seg som frivillig, både for å få en helt unik festivalopplevelse, men også for å lære. Man får med seg alt – både det som skjer foran scena, og det som skjer bak, sier hun.

Unik festival

Audunbakkenfestivalen har gjennom sine nå tolv år vokst seg opp til å bli en unik festival, med en fantastisk festivalstemning, og et hjemmekoselig preg. Det er nettopp denne kombinasjonen som gjør at både artister, publikummere og frivillige kommer tilbake år etter år, og hvert år samles hundrevis av mennesker på grustaket i Sør-Odal for å nyte den gode festivalatmosfæren bare Audunbakken kan gi.

Audunbakken utvidet i fjor fra to til tre dager, noe som viste seg å bli en suksess: – Nå som vi er blitt en tredagers festival har vi mer å tilby de frivillige. Man kan jobbe den ene dagen, og få fri hele den neste. Dette var en ordning som fungerte veldig bra i fjor.

 

Startet som hagefest

Audunbakkenfestivalen startet som en hagefest, men med en felles kjærlighet for musikk har det nå vokst seg til en liten festival med en stor profil. For Halvorsen handler det like mye om fellesskapet som om musikken: – For meg personlig betyr Audunbakken å være sammen med en stor vennegjeng som samarbeider mot et felles mål. Alle forberedelser vi gjør og tiden det tar – samme hvor slitne vi er når det går mot slutten, viser det seg gang på gang å være fullstendig verdt det!
Og det er den opplevelsen hun nå håper også andre nå vil få oppleve

Halvorsen mener å være frivillig øker festivalopplevelsen: – Det øker festivalopplevelsen. Det gir deg gode erfaringer og kunnskaper du kan bruke til andre ting, som det å samarbeide med andre mennesker, og være nær på produksjonen av festivalen. Eller du kan bidra med din kompetanse for å gjøre festivalen enda bedre!

Å være frivillig gir deg i tillegg en god mulighet til å være med å påvirke og forme festivalen. Audunbakken er på mange måter en liten festival sammenlignet med andre festivaler, men på andre måter er den stor, og vi lytter til alle innspill og tilbakemeldinger.

Meld deg på nå!

Som frivillig under Audunbakkenfestivalen får du:
– Goodie bag
– Mat og drikke
– En unik konsertopplevelse
– Bevis på at du har vært frivillig under årets Audunbakken

Du kan melde deg som frivillig her.

 

Foto: Karen Gjermundrød

Foto: Karen Gjermundrød

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,003 hits
%d bloggere like this: