Om I Love Odalen

6

I Love Odalen er et markedsføringsprosjekt i regi av Audunbakkenfestivalen. Prosjektet ble født i forbindelse med Audunbakkens deltakelse på By:larm 2008. Der fikk vi et eget område som skulle presentere Audunbakken, Odalen og alt det vi driver med. Da bestemte vi oss for å lage egen webside, t-skjorter og brosjyre for I Love Odalen.

Bakgrunnen for I Love Odalen- prosjektet er at vi ønsker å bevise og rette fokus på alle de bra tinga som skjer her. Markedsføringen er like mye rettet mot de som allerede bor her i odalen, som de som bor utenfor Odalen. Vi ønsker å vise for alle at det ikke bare er dans på lokalet og trekkspilltreff som er kulturtilbudene her i Odalen (selv om det også er ganske artig). Vi har blitt vant til å høre fra Odølinger at det ikke skjer noe her. Det gjør faktisk det, men man må vise interesse, støtte opp og vi må ta initiativ. Det føler vi at vi har gjort og målet er at andre skal følge etter.

På denne bloggen har vi invitert et knippe personer i fra Nord og Sør, til å skrive her, som vi mener driver med spennende ting og som tilfører Odalen viktig stimulering innenfor begrepet kultur.

Håper du liker bloggen og blir en fast leser.

Reklamer

6 tanker om “Om I Love Odalen

 1. Asgeir Østli sier:

  Gratulerer med en spennende nettside.
  Gleder meg til å følge med på bloggene – her er det mange spennende personer som helt sikkert vil komme med mange spenstige kommentarer.
  Som nord-odøling er jeg veldig fornøyd med at «I Love Odalen» favner begge kommunene. Dere gjør en viktig jobb med å profilere Odalen som et geografisk område bestående av to kommuner.
  Sammen er vi sterke – sterkere enn om vi slår oss sammen!

  Lykke til

  Asgeir Østli

 2. Redaksjonen sier:

  Takk for fine ord. Det setter vi stor pris på.

 3. Reidun sier:

  Flott å markedsføre odalskommunene, for de har ufortjent hatt et for dårlig omdømme. Det er mye fint i både Sør og Nord i Odalen. Men jeg blir litt trist av å se at dere ikke gjør det uten å gå i den tradisjonelle fella, nemlig å fokusere negativt på sentrum/periferi-dimensjonen. Jeg tenker her på det dere skriver 8. januar om folk fra «bi’n». Er ikke det en temmelig fordomsfull generalisering, som tjener deres sak dårlig? Jeg er sjøl født i Odalen men har bodd i «bi’n» i mange år, litt fra og til. Og det er vel typisk for store deler av Oslos befolkning, vi er enten innflyttere eller etterkommere etter innflytter fra bygdene rundt, ikke minst odalsbygdene. Så skryt gjerne av Odalen men ikke med å stille byfolk i et dårligere lys. Det svekker inntrykket av en GOD SAK og slår negativt tilbake! Lykke til med en bedre fortsettelse i det nye året!

 4. Tomas Sandmo sier:

  Hei Reidun,

  Å generalisere folk er aldri bra. Selv om en gruppe mennesker har felles interesser, religion, adresse eller mening, er det ikke dermed sagt at disse menneskene er helt like. Dette vet vi også veldig godt, og vi prøver å være forsiktige med den slags.

  Vi som jobber med Audunbakken og I Love Odalen-prosjektet består av et styre på 8 personer hvorav 4 er bosatt i Oslo og 4 i Odalen (som også tidligere har hatt adresse i hovedstaden). Derfor er vi nok ikke så fiendtlige innstilt til byen og byfolket som vi kanskje har gitt uttrykk for.

  I innlegget 8. januar skriver vi, på en satirisk måte, at «(…) i stor kontrast tel slikke følk som bor i bii´n. Det er liksom noe spessielt med oss ass! kan ikke tru noe annet». Du nevner at bygdefolket opp gjennom tidene ofte har kritisert byene og menneskene der. Det er jo helt riktig, og det er nettopp dette vi forsøker å få frem. Poenget er derfor ikke å skryte av Odalen ved å stille byen i et dårlig lys.

  For at denne bloggen skal fungere, er det viktig for oss at budskapene våre når ut på en riktig måte. For at vi skal vite dette, er vi avhengige av konstruktive tilbakemeldinger slik som i ditt innlegg. Vi takker derfor for det. Vi ser at innlegget lett kan misforstås, og vil ha dette i bakhodet i fremtiden.

  Et godt nyttår til deg og :)

 5. Maja Ludvigsen sier:

  Er det mulig å bestille t-skjorte med iloveodalen?

 6. turid møller sier:

  Vi har hytte i nord odal og elsker åvære her. Odal har alt.!! Vakre storsjøen , med holmer og deilig badeviker. Et tips : meld inn gradene i sjøen på reiseradion. Bra reklame. Fine turmuligheter sommer og vinter. Kort vei fra Oslo . Hyggelige mennesker som har tid til en prat Men for ca. 15-20 år side var det mer butikker og liv på Sand. Bakeriet er savnet med den lille kafeen. Sportsbutikken etc. Veldig positivt med Milepelen og alle aktivitetene som er der. Og så godmat.
  vi er mange hytte eiere som elsker Odal,n Men vi vil ikke ha vindmøller!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

 • 70,003 hits