Forfattere

Audun Hansen

Jeg heter Audun Hansen og bodde på Skarnes frem til jeg var 7 år og har siden vært disigutt. Etter 10 år i Oslo flyttet jeg tilbake til Odalen, for godt, i 2007. Jeg er grunnlegger og festivalsjef for Audunbakkenfestivalen. Jobber også med arrangementene i Øktnerhuset og I Love Odalen- prosjektet, som også ligger under Audunbakkenfestivalen. Siden oppstarten av Audunbakken hjemme i hagen til mor og far i 2003 har jeg lært utrolig mye. Da tenker jeg ikke bare på de kunnskapene jeg fått når det gjelder festivalarrangering, jeg har også lært masse når det gjelder stedsutvikling og omdømme. Audunbakken har som hovedmål å rekruttere mennesker til/tilbake til Odalen og skape interesse for musikk, kunst og konserter her i Odalen. Det tror jeg vi klarer. Ved siden av dette arbeider jeg i Oslo, men hvis noen gir meg penger til smør på brødskiva og salt i maten, så skal jeg jobbe med kultur i Odalen på heltid. Ellers så kan jeg fortelle at jeg er, ikke overraskende, veldig interresert i musikk og vinyl. Denne bloggen gleder jeg meg veldig til å utvikle videre.

Silje Eugenie Strande Øktner

Silje

Det er mye rart man kan holde på med i Odalen, og for meg falt valget naturlig på kunst og høner. For ikke å snakke om arrangementer av ymse slag i Øktnerhuset, og Audunbakkenfestivalen på Disi. Å når man bor her, stikker man gjerne nesa i alt man kommer borti, og blir engasjert i det meste som skjer innen en viss omkrets. Jeg har egentlig ganske lav arbeidskapasitet og har behov for å gjøre ting som ikke er så fryktelig viktig i blandt. Leke med katten og se på Hotel Cæsar-repriser fra 1997 og sånne ting. Men innimellom blir jeg plutselig veldig produktiv. Nå om dagen pendler jeg inn til Kunstakademiet i Oslo nesten daglig, og jeg har hverken fått lest Glåmdalen, bakt muffins eller brukt badekaret siden i høst. Dette bekymrer meg litt, men jeg tror det skal gå bra i et par år. Jeg kommer til å skrive om egne kunstprosjekter, dyra på gården, livet i Odalen, og det som faller meg inn. vi får se. Dessuten har jeg dysleksi, så det nytter lite å irritere seg over alle skrivefeilene mine.

Reklamer


Disse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

  • 70,003 hits