Om Øktnerhuset

2

Øktnerhuset er et eldgamelt tømmerhus fra slutten av 1800- tallet, med mye historie i veggene. Det har huset alt fra butikk, systue, vevestue, klubbhus for snørrunger, atliè og lugubert festlokale på 80- tallet. Nå har Øktnerhuset blitt Odalens alternative kulturhus. Det blir arrangert konserter og kunstutstillinger i sære og sjarmerende omgivelser. Dagny Stang Filmfestival, Rocktober og  juleutstillingen er bare noen av arrangementene du finner her. Øktnerhuset har blitt sammenlignet med Andy Warholds The Factory.

Reklamer

2 tanker om “Om Øktnerhuset

 1. Grete Wich sier:

  Hei jeg driver og forsker på slekta mi fra Sør-Odal, og i den forbindelse kommer navnet : Øktner frem..Anne Kristensdattet Øktner f.09.07.1826 d. 1917 og navnet Mangsætløkken .
  Kan Øktnerhuset være ett hus som Anne har bodd i ? Kanskje noen hos dere kjenner historien, hun var gift med Ole Hansen f.1827 han tror jeg var fra en plass som heter Høljervangen/Helgervangen. Takknemlig for ett svar Mvh Grete Wich

 2. torill olafsdatter sier:

  Torill Olafsdatter.
  Jeg forsker også på slekta mi. Min farmor Marhta amunsdatter født 1882 på ygtner gård. Tror mine oldeforeldre het Amund Hansen og Karoline. Lurer på om det har noe tilknytning til Øknerhuset eller Øktner gård ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %sDisse støtter I Love Odalen- prosjektet:Vil din bedrift ha sin logo her. Ta kontakt med audun.hansen ætt audunbakken dot com
bloglovin

Arkiv

Skriv inn e-post-adressen din for å abbonere på bloggen, og motta melding om når nye innlegg er publisert.

Bli med 21 andre følgere

Blog Statistikk

 • 70,003 hits